2020 nyári musicalek

Nyárra sem hagyunk Titeket jó programok nélkül!
Két fantasztikus nyáresti előadással készülünk a festői szépségű fehérvárcsurgói Károlyi Kastély szabadtéri színpadán:

 Böhm-Korcsmáros: SZÉP NYÁRI NAP (Neoton musical) 

Időpont: 2020. augusztus 5. (esőnap 08.12.) 20 óra
Helyszín: Fehérvárcsurgói Károlyi Kastély szabadtéri színpadán

Jegyek: https://tixa.hu/neoton-eloadas-fehervarcsurgo-2020

 Presser-Sztevanovity: A PADLÁS (musical) 

ÚJ IDŐPONTBAN! 2020. augusztus 25. (esőnap 08.26.) 20 óra
Helyszín: Fehérvárcsurgói Károlyi Kastély szabadtéri színpada

Jegyek: https://tixa.hu/padlas-fehervarcsurgo-2020

Jegyek online kaphatók a tixa-hu oldalon!

ESŐSZABÁLYZAT - SZÉP NYÁRI NAP című előadás

A szabadtéri színházi előadásokra vonatkozó szabályzat

Amennyiben az előadás kedvezőtlen időjárás miatt nem kezdhető meg, vagy az első felvonás alatt félbeszakad és nem folytatható, úgy az előadás a 2020. augusztus 12-i esőnapon kerül megtartásra! A jegyek automatikusan az esőnapra érvényesek!

Az augusztus 5-én esetlegesen elmaradt előadás miatt a jegyek NEM válthatók vissza! A megvásárolt jegyek csak abban az esetben váltható vissza, amennyiben a rendezvényt kedvezőtlen időjárás miatt a kitűzött esőnapon sem lehet megtartani! Ez esetben a jegyek a tixa.hu oldalon az esőnapot követő 10 napon belül visszaválthatók!

Amennyiben az előadás a kedvezőtlen időjárás miatt nem kezdhető meg vagy az első felvonás alatt félbeszakad, akkor az előadás megkezdésével, illetve a megszakított első rész folytatásával maximum 1 órát várunk.
Amennyiben az előadás a második felvonás alatt szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő!

Kedvezőtlen időjárás esetén az előadás elmaradásáról legkésőbb az előadás napján 18.00 óráig az ÁKOS Programszervezés Facebook oldalán, a Facebook eseménynél és a www.akosiroda.hu honlapon is hírt adunk!
Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a rendezvény megtartására készülünk. Fenntartjuk a jogot, hogy az időjárás függvényében a rendezvény aznapi megtartását, ha szükséges a helyszínen lemondjuk.

Nem váltható vissza a megvásárolt jegy, ha a Vásárló a félbeszakadt előadásról távozott, ám az előadás az időjárás kedvezőbbre fordultával aznap este, később megtartásra került!

Kérjük, jegyét mindenképpen őrizze meg a rendezvény végéig, mivel ez szolgál arra, hogy félbeszakadt rendezvény esetén az annak pótlására kijelölt esőnapon ismét bejöhessen a nézőtérre!

Javasoljuk, hogy a szabadtéri előadásra és az esti várható lehűlésre való tekintettel hozzanak magukkal meleg és vízálló öltözetet is: Széldzsekit, esőkabátot! ESERNYŐ NEM JAVASOLT!