L'Art Pour L'Art

L'Art Pour L'Art

EMBER A FALVÉDŐRŐL
ELMARAD!
A PAPÍR ALAPÚ (TOP TRAVELBEN VÁSÁROLT) JEGYEK VISSZAVÁLTÁSA 11.10-én 17-19 ÓRA KÖZÖTT A SZENT ISTVÁN MŰV. HÁZBAN LEHETSÉGES! EZEN JEGYEK VISSZAVÁLTÁSÁRA A KÉSŐBBIEKBEN MÁR NEM LESZ MÓD!

A TIXÁN VÁLTOTT JEGYEK VISSZATÉRÍTÉSÉT A TIXA AUTOMATIKUSN ELVÉGZI 30 NAPON BELÜL! ERRŐL MINDENKIT A VÁSÁRLÁSKOR MEGADOTT EMAIL CÍMEN ÉRTESÍTENEK! SZÍVES TÜRELMÜKET KÉRJÜK!

Új időpont és helyszín! 2020. november 10. (19 óra)
Székesfehérvár, Szent István Művelődési Ház

Jegyek: https://tixa.hu/lartpourlart-szekesfehervar-2020

Nyílván Önök is sokszor hallották már azt a kifejezést, hogy "nem most jöttem le a falvédőről".

Ugye milyen könnyen elsiklunk egy ilyen mondat fölött?  Társulatunk viszont elgondolkodott ezen a kijelentésen, mivel felmerült egy kérdés, ami nem hagyott nyugodni bennünket. Ha nem most jött le valaki a falvédőről, akkor mikor? Tegnap, tegnapelőtt, vagy még annál is régebben? Itt már nem volt megállás. Hosszú és fáradtságos munkával kutattunk, egyre mélyebbre ásva magunkat az emberiség történetében, visszamenve egészen a kezdetekig, mire rájöttünk a megdöbbentő igazságra: az emberi faj valójában a falvédőről származik!
Ha élne, maga Darwin is elismerően csettintene felfedezésünk hallatán, hiszen Ő is érezte, hogy az elmélete hiányos. Sajnos elkerülte a figyelmét a Besenyő család, akik közelebb vihették volna a megoldáshoz. Azt azért senki nem gondolhatja komolyan, hogy Margit, Besenyő úr, Boborján vagy Kancácska  a majomtól származik! Ezt mindannyian kikérnék maguknak, beleértve a majmot is.

Elégedetten dőlhetünk a falvédőnek valamennyien, hiszen megtaláltuk a választ az emberiség egyik nagy kérdésére.

Arra bíztatunk hát mindenkit, hogy legyenek részesei a nagy felfedezésnek, jöjjenek el az előadásra, ahol kutatásunk összes bizonyítékát Önök elé tárjuk a színpadon, vagy a büfében.

Amennyiben bármilyen kérdésük, vagy problémájuk lenne a fentiekkel kapcsolatban,  nyugodtan forduljanak hozzánk, vagy a fal felé!

 A korábban megváltott jegyek az új időpontra érvényesek!
Ha az új időpont nem felelne meg, akkor a jegyek visszaváltására június 19-ig a vásárlás helyszínén van lehetőség.
Amennyiben az esemény az időközbeni kormányzati döntések következtében nem tartható meg,
úgy a jegyek árát a vásáróknak visszatértjük!