Piroska és a farkas

 

PIROSKA ÉS A FARKAS

a Holle Anyó Színház interaktív mesejátéka

2019. április13. (szombat) 17 óra
Székesfehérvár, Civil Központ

Mindenki ismeri a Piroska és a farkas mesét, tehát ezt nem kell ismertetnem. Gyerekkoromban mindig sajnáltam a farkast, hogy köveket tesznek a hasába és belefullad a vízbe. Nem tudtam ezzel sohasem megbarátkozni, s mikor átírásra megkaptam a mesét, eldöntöttem, hogy nálunk nem fog elpusztulni. Másrészt itt volt a nagyobbik lányom, aki rá se bír nézni a zöldségekre és a főzelékekre, chips-szeken és gumicukrokon él. Ő lett a mintája az új szereplőknek, a vadmalacnak, ki mértéktelenül fogyasztja a cukorkákat.

Nagymama a jobb étkezésre akarja rávenni a malacot, de az a farkast befogva megtámadja és elfogja Piroskát és a nagymamát. Farkas ráébred arra, hogy nem is szereti a húst, pláne ha az nagymamából van, sokkal inkább kedvére valóbb a brokkolikrém. Ezzel belopja magát a nagymama szívébe,aki felfogadja magához kóstolónak. Piroska a gyerekek segítségével megkötözi a vadmalacot és diétára fogja. Az előadás fénypontja: nem elég a helyes táplálkozás, de a jó kondícióra is szükségünk van, ezért a darab végén mindenkit tornázni hívnak a szereplők.

Az előadásunk látványos díszlettel rendelkezik, mutatós jelmezekkel és remek, vidám dalok teszik még hangulatosabbá a színjátékunkat. 3 évestől kezdve 12 éves korig bátran merem ajánlani.

Jegyár: 1800.-