Szekeres Adrien

 

SZEKERES ADRIEN koncert

FONTOS!
Szórványos nyári záporok lehetnek ma este, de mire a koncert kezdődik már jó időt jeleznek. Mindenképp gyertek el az rendezvény kiírt kezdési időpontjára!
Ha nem esik az eső, akkor a koncert meg lesz tartva! Ha 8 órakor esik, akkor is fél óra várakozással, ha engedi az időjárás a koncertet megtartjuk!

A helyszínen lehet jegyet venni a mai koncertre,
ott már csak készpénzes fizetésre van lehetőség!

A koncert szabadtéren kerül megrendezésre ültetett helyjegyes kulturális esemény
így
védettségi igazolvány nélkül is látogatható!

2021. július 30. (20 óra) / esőnap: július 31.
Velencei Északi Strand szabadtéri színpad

Jegyek: https://tixa.hu/szekeres-adrien-velence
Jegyár: 7990 .-

Szekeres Adrien közönsége állva tapsolt!

Egy igazán felejthetetlen est tanúi lehettünk advent utolsó vasárnapján Székesfehérváron. A zene és a szeretet költözött az Alba Régia Sportcsarnokba, meghozván az igazi karácsonyi hangulatot!

Szekeres Adrien 2019. december 22-én először lépett fel együttesével Székesfehérváron. Ismert dalain kívül csodás karácsonyi dalok lengték körbe a termet. Adrien együttesén kívül színpadra lépett a Kodály Zoltán Iskola gyermekkórusa Kneifel Imre vezetésével, mely maradandó élmény nyújtott mindenki számára!

“Csodás élmény volt számomra ez a koncert! Nagyon örülök, hogy egy ilyen fantasztikus közönséggel tudtam hangolódni a karácsonyra, és ennyi tapssal zárni az évtized utolsó koncertjét.! Örömmel dolgoztam együtt Ákosékkal, és boldogan mondtam igent a következő koncertre is! ” - mesélte Adrien.

A koncert szervezői, Kanizsay Ákos és Anikó nagy álma volt egy ilyen nagyszabású koncert, ami sok tervezés és gondos szervezés után remekül sikerült!

“Nagy vágyunk és szívügyünk volt egy ilyen nagykoncert. Szinte egyszerre mondtuk ki egy éve ilyenkor Adrien nevét, és a koncert bizonyította, hogy jól döntöttünk. Adrien és Gábor személyében olyan kedves, közvetlen, segítőkész embereket ismertünk meg, akikkel öröm a közös munka. Amikor a  profizmus szakmai alázattal párosul, amikor a korrektség és a jó szándék áthatja a közös munkát, amikor úgy jön létre egy rendezvény, hogy az mindenki számára jó, és mindenki beleteszi tudása legjavát, akkor az eredmény magáért beszél.

Bíztunk benne, hogy a közönségnek is át tudjuk adni azt a hangulatot, ahogy mi elképzeltük ezt a rendezvényt. Ahogy az emberek maguk mögött hagyják a hétköznapok rohanását és a koncertre készülődnek, megérkeznek kéz a kézben, párok, családok, a bejáratnál forralt bor, a színpad mellett karácsonyfa, aztán felcsendülnek az első dallamok és a koncerttel kezdetét veszi az igazi ünnep, ahol a dalok és a zene  megtölti szívünk nyugalommal, szeretettel, a karácsony valódi érzésével. Sikerült!” - mesélte Anikó.

“Meghatódottsággal, és elégedettséggel hallgattuk a vastapsot a koncert végén, könnybe lábadt szemmel néztünk körbe, mikor felállt az egész publikum, megköszönve ezzel Adriennek az élményt… ezt álmodtuk meg, hittünk benne és Adrien elhozta a karácsonyi csodát Mindannyiónknak. Azóta is érkeznek a köszönőlevelek, az élménybeszámolók, hogy mennyire megható volt a koncert, milyen szépen szóltak a dalok, hatalmas élményt nyújtva a közönségnek. Szívet melengető hang, szemet gyönyörködtető színpadkép és sok ember lelkiismeretes munkája – ebből állt össze ez a koncert, mely hatalmas élmény volt nekünk szervezőként és a székesfehérvári  közönségnek egyaránt.” - árulta el nekünk Ákos.

Érzelmekkel teli este volt, egy szem sem maradt szárazon, és már az első dalnál nagy taps várta a művésznőt. Szekeres Adrien nem véletlenül Magyarország legmeghatározóbb énekesnője, és ezt Székesfehérváron is bebizonyította nekünk!