Esőszabályzat

ESŐSZABÁLYZAT

A szabadtéri színházi előadásokra és szabadtéri koncertre vonatkozó szabályzat

 

Amennyiben az előadás kedvezőtlen időjárás miatt nem kezdhető meg, vagy az első felvonás alatt félbeszakad, és 1 óra várakozás elteltével sem kezdhető meg vagy nem folytatható, úgy az előadás az esőnapon kerül megtartásra!  A jegyek automatikusan az esőnapra érvényesek!
Az eredeti időpontban esetlegesen elmaradt előadás miatt a jegyek NEM válthatók vissza!
A megvásárolt jegyek csak abban az esetben váltható vissza, amennyiben a rendezvényt kedvezőtlen időjárás miatt a kitűzött esőnapon SEM lehet megtartani! Ez esetben a jegyek a tixa.hu oldalon a meghiúsult esőnapot követő 10 napon belül visszaválthatók!


Amennyiben az előadás a második felvonás alatt szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő!

 

Kedvezőtlen időjárás esetén az előadás elmaradásáról legkésőbb az előadás napján 18.00 óráig az ÁKOS Programszervezés és az ÁKOS Programok oldalon, az eseménynél és a honlapon is hírt adunk!

Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a rendezvény megtartására készülünk! Fenntartjuk a jogot, hogy az időjárás függvényében a rendezvényt, ha szükséges a helyszínen is lemondjuk vagy 1 órás várakozás után kezdjük meg.

Nem váltható vissza a megvásárolt jegy, ha a Vásárló a félbeszakadt előadásról távozott, ám az az időjárás kedvezőbbre fordultával aznap este, később megtartásra került!

Kérjük, jegyét mindenképpen őrizze meg a rendezvény végéig, mivel ez szolgál arra, hogy félbeszakadt rendezvény esetén az annak pótlására kijelölt esőnapon ismét bejöhessen a nézőtérre!

Javasoljuk, hogy a szabadtéri előadásra és az esti várható lehűlésre való tekintettel hozzanak magukkal meleg és vízálló öltözetet is: Széldzsekit, esőkabátot!  ESERNYŐ NEM JAVASOLT!