Esőszabályzat

ESŐSZABÁYLZAT - A PADLÁS című előadás

A szabadtéri színházi előadásokra vonatkozó szabályzat

 

Amennyiben az előadás kedvezőtlen időjárás miatt nem kezdhető meg, vagy az első felvonás alatt félbeszakad és nem folytatható, úgy az előadás a 2020. augusztus 26-i esőnapon kerül megtartásra!  A jegyek automatikusan az esőnapra érvényesek!
Az augusztus 25-én esetlegesen elmaradt előadás miatt a jegyek NEM válthatók vissza!
A megvásárolt jegyek csak abban az esetben váltható vissza, amennyiben a rendezvényt kedvezőtlen időjárás miatt a kitűzött esőnapon sem lehet megtartani! Ez esetben a jegyek a tixa.hu oldalon az esőnapot követő 10 napon belül visszaválthatók!

 

Amennyiben az előadás a kedvezőtlen időjárás miatt nem kezdhető meg vagy az első felvonás alatt félbeszakad, akkor az előadás megkezdésével, illetve a megszakított első rész folytatásával maximum 1 órát várunk!


Amennyiben az előadás a második felvonás alatt szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő!

 

Kedvezőtlen időjárás esetén az előadás elmaradásáról legkésőbb az előadás napján 18.00 óráig az ÁKOS Programszervezés oldalon, az eseménynél és a honlapon is hírt adunk!

Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a rendezvény megtartására készülünk. Fenntartjuk a jogot, hogy az időjárás függvényében a rendezvényt, ha szükséges a helyszínen is lemondjuk.

 

Nem váltható vissza a megvásárolt jegy, ha a Vásárló a félbeszakadt előadásról távozott, ám az az időjárás kedvezőbbre fordultával aznap este, később megtartásra került!

 

Kérjük, jegyét mindenképpen őrizze meg a rendezvény végéig, mivel ez szolgál arra, hogy félbeszakadt rendezvény esetén az annak pótlására kijelölt esőnapon ismét bejöhessen a nézőtérre!

Javasoljuk, hogy a szabadtéri előadásra és az esti várható lehűlésre való tekintettel hozzanak magukkal meleg és vízálló öltözetet is: Széldzsekit, esőkabátot!  ESERNYŐ NEM JAVASOLT!